Maailman Yhdentyminen

Kirjassa "Maailman Yhdentyminen" on hyvin selitetty eräitä asioita Uudesta Maailmanjärjestyksestä / NWO:sta ja sen rakenteesta. Lopussa tosin on eräitä asioita jotka Pekka Lahtinen selittää väärin, ja asioita mistä on hyvin vaikeata tietää onko ne niin vai ei. Pekka Lahtinen, kuten niin moni n.s kristitty uskoo valitettavasti siihen, että riittää että uskoo että Jesus Kristus on pelastaja, niin on pelastettu! Niin helppoa se ei ole, täytyy oppia eläämään niinkun Hän, ja noudattaa lakia:

17 "Älkää luulko, että minä olen tullut Lakia tai profeettoja kumoamaan. En minä ole tullut kumoamaan, vaan toteuttamaan. 18 Totisesti: Laista ei häviä yksikään kirjain, ei pieninkään piirto, ennen kuin taivas ja maa katoavat, ennen kuin kaikki on tapahtunut. 19 Sitä, joka jättää laista pois yhdenkin käskyn, vaikkapa kaikkein vähäisimmän, ja siten opettaa, kutsutaan taivasten valtakunnassa vähäisimmäksi. Mutta sitä, joka noudattaa lakia ja niin opettaa, kutsutaan taivasten valtakunnassa suureksi. 20 Minä sanon teille: ellette te noudata Jumalan tahtoa paljon paremmin kuin lainopettajat ja fariseukset, te ette pääse taivasten valtakuntaan.


Hän ei tarkoita Suomen lakia, eikä USA:n tai EU:n lakia, hän tarkoittaa Jumalan Lakia (Torah). Tämä, ja paljon muuta, esm. mitä Uudelleensyntyminen oikeasti tarkoittaa, on selitetty kirjassa The Way Home or face The Fire, jonka saa täältä: http://jahtruth.net/wayad.htm ja joka nyt on saatavana ilmaiseksi PDF muodossa tässä: http://jahtruth.net/twh.pdf.

 


Kirja poistettu Pekka Lahtisten pyynnöstä.
( categories: )