Tutkimusta terrorismista 1946-2001

The following is a free translation into Finnish of http://onlinejournal.com/artman/publish/article_3351.shtml

Tämä on vapaa käännös yllämainitusta sivustolta.Alkuperäinen kirjoittaja Jerry Mazza, Online Journal Associate Editor.Itseään israelilaiseksi kutsuvat terroristijärjestöt Irgun, Stern ja Haganah saivat syntynsä 1930- ja 40-luvuilla. Vuonna 1946, kaksi vuotta ennen Palestiinan jakoa, brutaali terrori-isku King David Hotelissa vavisutti Lähi-Itää. Iskun määräsi Irgunia johtanut Menachim Begin, josta tuli sittemmin itseään Israeliksi kutsuvan valtion pääministeri.

Isku kohdistui brittien ministeriöön ja sotilasjohtoon. Noin 92 ihmistä kuoli. Pommitus oli vastaus brittien operaatioihin kesäkuun 29. päivänä 1946, jolloin 17,000 brittisotilasta takavarikoivat aseita ja asiakirjoja tuhansilta terrori-aktiiveilta.

Asiakirjat sisälsivät raskauttavaa todistusaineistoa suunnitelmista brittijoukkoja kohtaan.

Noin 25 taistelijaa oli mukana suunnittelemassa hotellioperaatiota. Seitsemän Irgunin ja Haganahin terroristia pukeutuivat maitoa kuljettaviksi arabityöntekijöiksi ja asensivat seitsemän suurta maitotonkkaa, jotka olivat pommeja, rakennuksen tukijalkojen alle. Osaan oli asennettu ajastin, jotta ylimääräisiä räjähdyksiä tapahtuisi auttajien saavuttua paikalle.

King David Hotelin isku muistuttaa Oklahoman oikeustalon pommitusta, ensimmäistä WTC-rakennuksen pommitusta ja myös toista WTC-pommitusta. Tiedossa on, että syyskuun 2001 iskuissa WTC 1 ja 2 rakennusten alla ja yläkerroksissa tapahtui massiivisia räjähdyksiä, jotka leikkasivat tukipilarit johtaen rakennusten vapaapudotukseen 10 sekunnissa.

WTC rakennukseen 7, pienen matkan päässä WTC 1 rakennuksesta, ei osunut lentokonetta. Se sai vahinkoa ja syttyi tuleen siihen osuneesta romusta. Kello 3:30 iltapäivällä syyskuun 11. päivänä 2001 rakennusten haltija Larry Silverstein, joka on sekä USA:n että Israeliksi itseään kutsuvan valtion kansalainen, sanoi että rakennus 7 vedetään alas. Puolitoista tuntia myöhemmin rakennus romahti tyypillisen räjähdepurkuoperaation mukaisesti omalle tontilleen kuudessa sekunnissa. Purun suunnittelun on pakko olla kestänyt viikkoja tai kuukausia, ei 90 minuuttia. Silverstein, jolla oli sopimus WTC-rakennuksista, sai 500 miljoonan dollarin rahallisen voiton rakennus 7:n menetyksestä.

Larry Silversteinin taloudelliset tuotot WTC-rakennusten vakuutuksista, jotka hän laati 2 kuukautta 3.5 miljardin dollarin arvosta ennen iskuja sisältäen erityisesti kaapattujen lentokoneiden iskeytymisen mahdollisuuden rakennuksiin, toivat hänelle lopulta 4.56 miljardia dollaria. Hän haki 7 miljardia dollaria korvauksia. Sittemmin Silverstein on vaatinut edelleen 12.3 miljardia dollaria lisää. Silversteinin tunnetuin liikekumppani on entinen itseään Israeliksi kutsuvan valtion kommand Frank Lowey, joka oli vastuussa WTC-rakennusten kauppatiloista.

http://www.nytimes.com/2008/03/27/nyregion/27rebuild.html

Vaikka rakennuksissa tapahtui räjähdyksiä, huomio kiinnitettiin mediassa väitettyihin 19 väitetysti islamilaiseen terroristiin, joista 15 saudi-arabialaisia, jotka eivät olleet ammattimaisia lentäjiä ja joiden väitetään saaneen koulutusta Floridalaisessa lentokoulussa pienkoneilla. Rakennuksissa olleet tulipalot viileänä päivänä väitetysti sulattivat teräsrakenteet, minkä väitetään romauttaneen rakennuksen ja tuhonneen niiden betonialustan. Skenaario on todistettu mahdottomaksi lukuisten tiedemiesten, insinöörien, arkkitehtien, tiedustelupalveluveteraanien, poliisien, lentäjien ja sotilaiden toimesta.

http://patriotsquestion911.com/


Väitetyt kaappaajat väitetysti ohjasivat kahta Boeing 757-konetta. Niistä ensimmäinen oli lento AA 77, jonka väitetään osuneen Pentagoniin, vaikka sieltä ei löytynyt lentokoneen runkoa, ruumiita, matkalaukkuja tai moottoreita.

Toinen lento UA 93, oli lentämässä länteen, kääntyi takaisin ja ammuttiin alas Pennsylvanian yläpuolella kahden F-15 ja yhden F-16 hävittäjäryhmän avulla. Tämä on vahvistettu Yhdysvaltain kansallisen turvallisuuspalvelu NSA:n sisältä 20. huhtikuuta 2008 toimittaja Wayne Madsenille. Lentokoneen kappaleet pirstoutuivat yli 12 kilometrin säteen alueelle. Tutkijat ovat aiemmin päätyneet samaan lopputulokseen haasteltuaan suurta määrää paikallisen alueen asukkaita, mm. Paul Thompson kirjassaan "The Terror Timeline".

http://www.waynemadsenreport.com/


http://www.google.com/search?q=paul+thompson+9/11+terror+timeline

Väitettyjen kaappareiden määräyksien sanottiin tulleen yksinomaan Saudi-miljardööriperheen pojalta Osama bin Ladenilta, jonka perhe oli erittäin tuttavallisissa väleissä Bushien kanssa, ja George H. W. Bushin sijoitusryhmän Carlyle Groupin liikekumppani. Nuorempi bin Laden väitetysti ohjasi operaatiota Afghanistanissa olleesta luolasta kanettavalla tietokoneella, pysyen hengissä kroonisen sairautensa takia munuaishoitokoneen avulla.

Kuka hyötyi iskusta? Ja kuka keräsi suurimman tappion iskusta? Haitat tulivat länsimaille ja arabeille. Yhdysvaltain kansalaiset kokivat itse syyskuun 2001 terrori-iskun ja sen seuraukset. Arabit ja muslimit joutuivat terrorin kohteeksi brutaalin "terrorisminvastaisen sodan" takia, joka käynnistettiin vain päiviä syyskuun iskun jälkeen George W. Bushin hallinnon toimesta, ilman mitään tutkimuksia ja perustuen vain itseään Israelilaisiksi kutsuvien "liittolaisten", jotka eivät kärsineet iskuista, tietoihin.

Benjamin Netanyahu sanoi iskuja "hyväksi [itseään Israeliksi kutsuvalle valtiolle]".

Viisi itseään Israeliksi kutsuvan valtion kansalaista nähtiin tanssimassa ja videoimassa syyskuun 11. päivän 2001 iskuja läheisessä puistossa. Heidän käytöksensä pakottaa kysymään, kuka tosiasiallisesti hyötyi iskusta.

Varsin outo ryhmä ja heidän kiinnijäämisensä, ja vapauttaminen on dokumentoitu seuraavassa osoitteessa.

http://www.whatreallyhappened.com/fiveisraelis.html


Lehti "The Weekly" raportoi, että Yhdysvaltain liittovaltiopoliisi FBI totesi kiinniotettujen viiden henkilön olevan itseään Israeliksi kutsuvan valtion tiedustelu- ja terroripalvelun Mossadin työntekijöitä, jotka esiintyivät kulissiksi perustetun muuttoliikkeen työntekijöinä. Tämän vahvistivat kaksi Yhdysvaltain liittovaltion tiedustelupalvelun CIA:n virkamiestä, jotka sanoivat että heidän muuttoliikkeen pakettiautonsa ovat yleinen tiedustelupalveluiden peite. Näitä viittä henkilöä pidettiin vankeudessa 71 päivää, ennen kuin he kaikessa hiljaisuudessa määrättiin vapaaksi ja todistusaineisto määrättiin salaiseksi.

http://www.counterpunch.org/ketcham03072007.html

http://www.commondreams.org/headlines02/0622-05.htm

Vuonna 1946 King David Hotelin terrori-iskun jälkeen britit antoivat Palestiinan itseään myöhemmin itseään Israeliksi kutsuvan valtion perustajille. Arabien tekemäksi lavastettu isku teki tehtävänsä. Muita iskuja Yhdysvaltoja ja muita länsimaita kohtaan seurasi. Jos joku kuvittelee tämän valtion olevan Yhdysvaltain tai lännen "liittolainen", sitä kannattaa miettiä tarkkaan näiden tietojen valossa.

Ehud Olmert, joka myöhemmin nousi Likud-puolueen johtoon, oli New Yorkissa syyskuun 10. päivän 2001 iltana. Tämän raportoi toimittaja Christopher Bollyn. Olmertin seurassa oli pormestari Rudy Giuliani. Tätä ei mainittu sanallakaan yhdysvaltalaisessa lehdistössä, mutta kerrottiin itseään Israeliksi kutsuvan valtion lehdissä ja muissa ulkomaisissa lehdissä. Oliko hänen läsnäolonsa "sattumaa"?

http://islamic-intelligence.blogspot.com/2007/12/pourquoi-yisrael-cache-la-visite.html

Kirjailija Howard M. Sachar kirjoittaa kirjassaan "A History Of Israel from the Rise of Zionism to Our Time" erään Irgun-terrorijärjestön perustajan sanoneen, että "jokainen [itseään sellaiseksi kutsuva] juutalainen saa luvan tulla Palestiinaan; vain aktiivinen terrori pitää arabit ja britit loitolla; vain [itseään sellaiseksi kutsuva] juutalainen sotilasmahti takaa [itseään siksi kutsuvan] Israelin valtion." Tämä ei jätä tulkinnanvaraa.

Kahdeksan vuotta King David Hotelin pommituksen jälkeen, kesällä 1954, itseään Israeliksi kutsuva valtio yritti suorittaa sarjan muiden tekemäksi lavastettuja terrori-iskuja Yhdysvaltain ja Brittien kirjastoihin, teattereihin ja muihin valtiollisiin rakennuksiin Egyptissä. Tämä terrorikampanja lavastettiin egyptiläisten ryhmien tekemäksi ja se tunnetaan nimellä "Lavon Affair" silloisen itseään Israeliksi kutsuvan valtion puolustusministerin Pinhas Lavonin nimen mukaan.

http://en.wikipedia.org/wiki/Lavon_Affair


Epäonnistunut operaatio tunnetaan myös nimellä "Operation Susannah". Siihen kuului nitroglyseriinin ja hapon käyttäminen laukuissa. "Kotikutoiset pommit sijoitettiin kirjoihin ja ne laitettiin kirjastojen hyllyille juuri ennen sulkemisaikaa", Wikipedian mukaan. "Useita tunteja myöhemmin, kun happo syöpyi laukuista läpi, pommien tuli räjähtää." Lisätietoja Wikipediassa ylläolevan linkin kautta.

Kesäkuussa 1967, 13 vuotta myöhemmin, itseään Israeliksi kutsuvan valtion lentokoneet ja laivasto järjestelmällisesti pommittivat, tulittivat, pudottivat napalmia ja ampuivat torpedoita Yhdysvaltain laivaa USS Libertyä kohti, koittaen tappaa kaikki laivassaolijat ja upottaa laivan. Hiljattain NSA:n julkistamat asiakirjat vahvistavat tämän tarkoituksellisen iskun. 172 miehistön jäsentä haavoittui ja 34 kuoli. "Tilanne muistutti verisyydessään sisällissodasta." Kirjailija Eric Margolis kuvaa brutaalin hyökkäyksen seuraavan linkin osoittamalla sivustolla.

http://www.lewrockwell.com/orig/margolis12.html

Itseään Israeliksi kutsuvan armeijan komentaja 1967 kuuden päivän sodan ja USS Libertyn iskun aikana Mordechai Hod oli mukana perustamassa yritysketjua, joka johti "International Consultants on Targeted Security" (ICTS) nimisen yrityksen syntyyn. Vuonna 2001 yritys omisti kokonaisuudessaan yhdysvaltalaisyrityksen Huntleigh USA, joka hoiti matkustajien tarkastukset Bostonin ja Newarkin lentokentillä, josta väitetyt kaapatut lennot lähtivät.

http://www.whatreallyhappened.com/ICTS.html

Samoin vuonna 1967 sodassa oli mukana Shimon Peres, joka toimi 1965 yhdessä entisen pääministerin Ben Gurionin, puolustusministeri Moshe Dayanin ja muiden lähipiirin henkilöiden avulla perustaakseen vähemmistöryhmän "Rafin" eli "työntekijöiden listan". Peres tiesi kaiken USS Libertyn iskusta, mukaanlukien tiedon siitä kuka teki ylimmän päätöksen yhdysvaltalaisaluksen tuhoamisesta. Yhdysvaltain hallinnossa olleet henkilöt auttoivat pitämään totuuden amerikkalaisten murhaamisesta poissa julkisuudesta.

Vuonna 1967 itseään Israeliksi kutsuvalla valtiolla oli jo vahva ydinteknologiaosaaminen ja armeija. Valtion ylenpalttiset aggressiot naapurivaltioita kohtaan jatkuivat ja USA:n öljyintresseihin perustuva taloudellinen ja sotilaallinen yhteistyö Saudi-Arabian kanssa syveni, mikä johti korruption laajenemiseen öljytulojen aseistukseen vaihtamisen suhteen. Yhteistyö öljyarabien kanssa taatusti raivostutti uskonnolliset tahot itseään Israeliksi kutsuvassa valtiossa.

Kirjassaan "By Way of Deception: The Making And Unmaking Of A Mossad Officer", Victor Ostrovsky ja Claire Hoy kertovat sivuilla 332-5: "Vuonna 1982 Israel [-nimellä esiintyvä valtio] hyökkäsi Libanoniin ja Reagan lähetti 1,800 merijalkaväen sotilasta [pääkaupunkiin] Beirutiin rauhanturvaajiksi. Israel [-nimellä esiintyvä valtio] reagoi negatiivisesti ja suoritti arabien kontolle lavastetun iskun murhaten 242 amerikkalaissotilasta. Tarkoituksena oli asettaa USA ja Israel [-nimellä esiintyvä valtio] samalle puolelle ja luoda vihaa arabeja kohtaan."

"Kesäkuun 6. päivä 1982 -- Israel [-nimellä esiintyvä valtio] hyökkää Syyriaan (tuhoten Syyrian ilmavimat ja puolustusjärjestelmät). Hyökkäys Libanoniin ja 30,000 siviilin murha seuraa. Beirut saarrettiin ja olivat tappamassa 75,000 ihmistä kunnes aselepo saavutettiin. Beirutia pommmitettiin, tuhoten rautatiet ja lentokentät."

"Elokuu 1982 -- Reagan puuttuu asiaan ja kertoo Arafatille, että jos hän lähtisi Tunisiaan, USA suojelisi heidän perheitään. Reagan lähettää 800 merijalkaväen sotilasta auttamaan 14,000 PLO:n jäsentä Libanonista. Kaksi viikkoa myöhemmin, kun merijalkaväki oli lähtenyt, Ariel Sharon päästää vihansa valloilleen PLO:n perheitä kohtaan murhaten heidät. Israel [-nimellä esiintyvä valtio] lähettää joukkonsa murhaamaan 5,000 naista ja lasta Sabran ja Shatilan alueilla . . . .".

http://www.amazon.com/Way-Deception-Making-Unmaking-Officer/dp/0312926146/ref=sr_1_1?ie=UTF8&s=books&qid=1211288991&sr=1-1

Vastaavat tapahtumat jatkuivat helmikuun 26. päivään 1984 saakka, kun USA:n merijalkaväki lähtee Libanonista. Itseään Israeliksi kutsuva valtio vetäytyy kesäkuussa 1985, vyörytettyään jatkuvasti syyn arabien niskaan heidän tekemiksi lavastettujen iskujen avulla. Valtio muuntautuu Euroopan uhrista Lähi-Idän ja Euroopan kiduttajaksi -- tarkoituksena peloitella länttä ja Lähi-Itää, mukaanlukien Palestiinaa, Libanonia, Syyriaa, Irakia, Irania ja Saudi-Arabiaa. Merkittävimpiin toimijoihin kuuluvat Shimon Peres, Benjamin Netanyahu, Menachem Begin, Ariel Sharon ja Ehud Olmert. He toteuttivat suunnitelmansa merkittävällä USA:n hallinnon ja muiden Yhdysvaltain "ystäviensä" avulla.

John Mearsheimer ja Stephen Walt, kiistellyn kirjan "The Israel Lobby and US Foreign Policy" tekemiseen osallistuneet politiikan tutkijat ovat erittäin kriittisiä siitä USA:n ja itseään Israeliksi kutsuvan valtion "erityissuhteesta", joka takaa "ehdottoman tuen" taloudellisesti, sotilaallisesti ja poliittisesti itseään Israeliksi kutsuvalle valtiolle. He kiinnittävät huomion siihen, että ko. valtion lobbaajat ovat "löyhä joukko" yksityisiä ja organisaatioita, jotka toimivat avoimesti vaikuttaakseen USA:n ulkopolitiikkaan itseään Israeliksi kutsuvan valtiolle myönteiseen suuntaan ja kannustaakseen tätä "erityissuhdetta".

http://media.www.michigandaily.com/media/storage/paper851/news/2008/03/17/CampusLife/Controversial.Authors.Discuss.Book.U.s.Relationship.With.Israel-3271624.shtml

Walt lisää että "pro-Israel poliittiset toimintaryhmät ovat antaneet 55 miljoonaa dollaria viimeisten 15 vuoden aikana kongressi- ja presidenttiehdokkaille, verrattuna 800 tuhanteen dollariin, jonka arabi-amerikkalaiset ryhmät ovat antaneet ehdokkaille samana aikana." Tämän tilaston valossa Walt painotti tämän lobbausryhmän voimaa.

Lisäksi Jerusalem Post raportoi, että korkeimmat USA:n hallinnon paikat menevät henkilöille, jotka toimivat iseään Israeliksi kutsuvan valtion hyväksi. Näihin henkilöihin kuuluu Joshua Bolten, hallintojohtaja ja Joel Kaplan, hänen päivittäisen politiikan suunnittelijansa.

http://www.jpost.com/servlet/Satellite?cid=1143498911316&pagename=JPost%2FJPArticle%2FShowFull

Muita molempien valtioiden kansalaisuuden omaavia henkilöitä on kansallisesta turvallisuudesta vastaava Michael Chertoff, ylin syyttäjä Michael Mukasey, kansallisen tuvallisuuden apulaisneuvonantaja Elliott Abrams, Valkisen talon henkilöstöpäällikkö Jay Lefkowitz, muiden muassa. Aiemmin, joukkoon kuuluivat Paul Wolfowitz, Doug Feith, varapresidentti Dick Cheneyn sittemmin hyllytetty I. Lewis "Scooter" Libby ja poliittinen neuvonantaja Ken Mehlman, joka nyt johtaa republikaanipuolueen kansallista komiteaa. Samaan joukkoon voidaan lukea vangittu vaikuttaja Jack Abramoff, jonka toimet täyttävät yhden Wikipedian sivun.

http://en.wikipedia.org/wiki/Jack_Abramoff

Lisäksi syyskuun 11. päivän iskun uhrien hyväksi perustetun "9/11 Victim's Compensation Fund" "Special Master" (outo titteli) Kenneth Feinberg valitsi kaksoiskansalaisuuden omaavan tuomarin Alvin Hellersteinin ainoaksi tuomariksi hoitamaan uhrien oikeusjutut lentoyhtiöitä ja turvallisuusyrityksiä (joista suurin osa on "Israelilaisia") ja liittovaltion hallintoa vastaan. Tähän mennessä kukaan uhrien perheistä ei ole pystynyt nostamaan syytettä liittovaltiota, lentoyhtiöitä tai turvallisuusyrityksiä vastaan. Kaikki yritykset ovat päättyneet rahalla hiljentämiseen, yhtenä poikkeuksena vanhempi kansalainen Ellen Mariani, jonka työnsi sivuun hänen oma rahanahne tytärpuolensa. Mariania ei ole päästetty oikeuteen, eikä kenties tulla päästämään ikinä.

Bushin edeltäjä Bill Clinton antoi myös merkittäviä tehtäviä kyseenalaisille henkilöille kuten Robert Reich, Robert Rubin, Sandy Berger, Lawrence Summers, Dennis Ross, Martin Indyk, Aaron Miller ja Jay Footlik, joka oli Clintonin yhteyshenkilö lobbaajiin. Tämä tuntuu erittäin merkittävältä edustukselta sekä liittovaltion hallinnossa että syyskuun 11. iskujen jälkipuinnissa, ottaen huomioon että USA:ssa on 2.1% henkilöitä, jotka ilmoittavat kuuluvansa samaan uskontoryhmään tai kansaan kuin mitä itseään Israeliksi kutsuvan valtion edustajat väittävät edustavansa.

1980-luvun alussa tuotiin esille "PROMIS"-niminen tietokoneohjelma ("Prosecutor Management Intelligence System"). Sen kehitti pieni Washington DC:ssä ollut yritys Inslaw Inc., ja se osoittautui täydelliseksi tietojenkeruuohjelmaksi. Vaikka se oli suunniteltu oikeusministeriön käyttöön, se sai korruptoituneiden virkamiesten ja itseään Israeliksi kutsuvan valtion tiedustelupalvelun huomion. Ohjelmisto varastettiin, murrettiin ja siihen asennettiin ns. "takaovi". Tämä troijalainen hevonen antoi vallan hakea tietoa kaikilta organisaatioilta, joille sitä myytiin yli 40 maassa.

http://onlinejournal.com/artman/publish/article_1322.shtml

"Ohjelmisto auttoi USA:ta voittamaan kylmän sodan Neuvostoliittoa vastaan, mutta auttoi myös venäläistä mafiaa, Saddam Husseinia ja lukuisia vakoilijoita ja rikollisia."

"Vuonna 1985, Mossadin vakooja ja brittimedian merkittävä omistaja Robert Maxwell paljasti "takaoven" salaisuuden kiinalaiselle sotilastiedustelupalvelulle ja myi heille kopion ohjelmistosta 9 miljoonalla dollarilla, kääntäen sen USA:ta vastaan. Seurauksena 90-luvun puolivälissä kiinalaiset murtautuivat Los Alamoksen ja Sandian laboratorioihin varastaakseen USA:n ydinteknologiasalaisuudet."

"KGB myös osti PROMIS-ohjelmiston Maxwellilta, ja myös sai "takaoven" käyttöönsä asentaakseen sen FBI:n käyttöön. Rikollisten keskuudessa ei tunneta kunniaa. Annoimme ohjelmiston Venäjälle ja Kiinalle saadaksemme takaoven käyttöön heidän tiedustelutietoihinsa, ajatellen että 64 liittovaltion organisaatiota joihin he pääsisivät käsiksi eivät merkitsisi yhtä paljon kuin ne tiedot, joihin me saisimme pääsyn."

"Itse asiassa, samalla Venäjältä ostetulla ohjelmistolla Saddam siirsi runsaasti rahaa pankkijärjestelmän kautta. Jotkut rahoista vieläkin tukevat Irakin vapaustaistelijoita."

"Valitettavasti, kun Maxwell koitti kiristää lisää rahaa KGB:ltä maksaakseen pois suuria yritysvelkojaan, hän päätyi tippumaan risteilijältä mereen myrkkypistoksen seurauksena . . .".

Entinen Bushin hallinnon puolustusministeriön Pentagonin hallintojohtaja toukokuusn 4. päivästä 2001 maaliskuun 10. päivään, Dov Zakheim, ei pystynyt selittämään yli biljoonan dollarin katoamista. Lähes kolme vuotta aiemmin Donald Rumsfeld ilmoitti syyskuun 10. päivänä 2001, että kirjanpito ei pystynyt selvittämään 2.3 biljoonan dollarin (2,300,000,000,000) käyttöä. Tämä ilmoitus peittyi syyskuun 11. päivän iskun alle. Summat katosivat Zakheimin ollessa johtajana.

"Toukokuun 6. päivänä 2004 Zakheim sai muhkean tarjouksen Booz Allen Hamiltonilta, joka on yksi nimekkäimmistä strategiakonsulttiyrityksistä maailmassa. Eräs heidän asiakkaistaan oli tuolloin Blessed Relief, joka on "hyväntekeväisyysjärjestö", jonka sanotaan olevan Osama bin Ladenin kulissi. Booz, Allen & Hamilton työskenteli myös tiiviisti DARPAn (Defense Advanced Research Projects Agency), joka on puolustusministeriön kehitysosasto, kanssa."

http://www.onlinejournal.com/artman/publish/article_1047.shtml

"Judicial Inc:in [joka seuraa viranomaisia ja korruptiota] tiedosto Dov Zakheimista näyttää, että hän oli/on kaksoiskansalaisuuden omaava rabbi, joka on työskennellyt USA:n hallinnossa 25 vuotta, vaikuttaen puolustuspolitiikkaan ja presidentteihin Reaganin, Clintonin, Bush vanhemman ja Bush nuoremman aikana. Suurin osa Israelin [itseään niin kutsuvan valtion] aseistuksesta on saatu hänen avullaan. Joukko F-16 ja F-15 hävittäjiä määriteltiin ylimääräisiksi ja myytiin polkuhinnalla."

http://judicial-inc.biz/Dov_zakheim.htm

"Judicial Inc myös kertoo, että Israel [-nimellä esiintyvä valtio], jossa on 4.8 miljoonaa venäläistä ja puolalaista maahanmuuttajaa, omaa yhden suurimmista ilmavoimista maailmassa, kiitos Dov Zakheimin. Eturistiriita? Riippuu mistä kysyjä on kiinnostunut. Vuonna 2001 Dov oli toimitusjohtajana SPS Internationalissa, joka on osa System Planning Corporationia ja joka tuottaa elektronista sotilasteknologiaa, mukaanlukien etäohjattavia lentokonejärjestelmiä ja on tuottanut Flight Termination System (FTS):n, jonka avulla esim. kaapattu lentokone voidaan ottaa maasta hallintaan ja ohjata minne halutaan."

Wikipedia kertoo, että "Zakheim on myös jäsen Council on Foreign Relationsissa ja vuonna 2000 oli mukana laatimassa Project for the New American Century-hanketta ja siihen kuuluvaa asiakirjaa Rebuilding America's Defenses, jossa sanottiin että tarvitaan Pearl Harbour -tyylinen tapaus jotta saadaan liikekannallepano sotaan vihollisia vastaan, lähinnä Lähi-Idän muslimivaltioita kohtaan. . . ."

http://en.wikipedia.org/wiki/Dov_S._Zakheim

On suositeltavaa lukea dokumentit tästä kaksoiskansalaisesta, jolla oli käytössään massiivinen rahoitus, erittäin sofistikoitunutta lentokoneiden etäkäyttöteknologiaa ja tietoa sisäministeriön tapahtumista auttaakseen suunnittelemaan ja toteuttamaan katastrofaalisen tapahtumen syyskuun 11. päivänä 2001 yhdessä neokonservatiivien ja muiden vilpillisten henkilöiden ja elitistien kanssa. On olemassa muitakin kandidaatteja turvallisuussektorilta, lentokoneiden muunto- ja huoltoliikesektorilta ym., mutta Zakheim olkoon alkuna tutkimukselle täydellisestä terrorin kehästä vuodesta 1946 vuoteen 2001.

Tämä ei ole todellakaan kaunis kuva tai miellyttävä tehtävä tuoda esille näitä yhteyksiä ja väitteitä. Mutta se on Yhdysvaltain, sen kansan ja tulevaisuuden ja turvallisuuden sekä koko maapallon ihmisten etujen mukaista, että nämä esitetään ja tuodaan tarkasteltavaksi. Annammeko riippuvaisuuden Lähi-Idän öljystä ajaa lännen epämääräiseen yhteistyöhön negatiivisten intressien kanssa? Samaan aikaan palestiinalaisia ja muita ihmisiä murhataan valheellisissa sodissa päivittäin. Milloin "ei enää koskaan" tulee pysyväksi teesiksi?